De bruiloft; veel emoties, plezier en geluk.

Een bruiloft betekent een dag met bijzondere momenten. Dat willen jullie natuurlijk graag zo uniek mogelijk vastgelegd hebben. Dan is het belangrijk om een goede vibe met de fotograaf te hebben.

Bekijk hier alvast foto’s van mijn gefotografeerde bruiloften.

Mijn fotografiestijl en werkwijze
Mijn bruiloftsreportages hebben een kenmerkende stijl. Emoties spelen de hoofdrol in mijn fotografie. Of dat nu een lach, traan of andere uitdrukking is. Ik zoek naar de juiste lichtinval waarmee ik het beeld vastleg. Jullie trouwdag ontaard zich fotografisch in een documentaire met een verhaal. Dat is waar ik de hele dag mee bezig ben. Het gaat er mij om dat jullie oprechte emoties voor mij perfect te vangen zijn in het beeld. Gedurende de dag ben ik daarom steeds in jullie buurt en deel alle momenten. Tegelijkertijd zorg ik er voor dat ik niet opval en daardoor afwezig lijk.
Behalve dat ik jullie als toekomstig bruidspaar in beeld breng, let ik vooral graag op de omgeving met andere aanwezigen. Ik fotografeer geregeld jullie familie, goede vrienden en andere markante personen. In hun eigenwijze, wanneer zij dat niet in de gaten hebben.

Planning van jullie dag
Voorafgaand aan de bruiloft gaan we in gesprek over het dagprogramma. We maken kennis, ik vertel meer over mijn werkwijze en samen nemen we jullie wensen door. Zodat de fotografie van jullie bruiloft een uniek naslagwerk wordt om altijd van te blijven genieten.

Met mijn inzet ben je verzekerd van fotografie op diverse momenten op jullie trouwdag. De gemiddelde trouwdag is opgebouwd uit de volgende onderdelen, waar ik allemaal bij aanwezig ben voor de fotografie:

 • Voorbereiding – visagie, aankleden, ontvangst van de familie thuis, de eerste ontmoeting van jullie. Deze intieme momenten fotografeer ik subtiel.
 • Loveshoot – we bezoeken de locatie die we vooraf samen hebben bedacht voor de loveshoot. Daar maken we de foto’s van jullie samen. Ik laat jullie helemaal vrij in je pose en je uitdrukking. Wees jezelf! Dat is belangrijk voor de mooiste foto’s. Uiteraard regisseer ik de shoot en geef ik aanwijzingen waar nodig en gewenst. Dat voel ik vanzelf aan.
  Het tijdstip of moment van de loveshoot bepalen we samen. Meestal is dit na de voorbereiding maar het kan ook na de toost, bij een mooie laagstaande zon.
 • Ceremonie – ringen overhandigen en speeches tot aan het ja-woord. Zoals jullie het hebben bedacht, ben ik er bij voor de fotografie.
 • Borrel – felicitaties, de toost, taart aansnijden en de borrel
 • Groepsfoto’s – met de vrienden, familie en andere aanwezigen. Op jullie persoonlijke verzoek maken we hier een draaiboek voor.

Kosten
Een bruidsreportage kost 1295 euro.
Inclusief is:

 • 8 uur fotografie verdeeld over bovenstaande onderdelen
 • nabewerking van de foto’s, gemiddeld 7 a 8 uur arbeid
 • oplevering van 450 – 500 foto’s via wetransfer

De reiskosten bedragen 0,19 ct p/km.

Trouwalbum
Een trouwalbum kun je bij mij afnemen. De fotoselectie voor het album gaat in overleg met jullie. Als jullie duidelijke favorieten hebben, dan verwerk ik die in het boek. Ik zorg ervoor dat het boek een memorabele dagreportage weergeeft van jullie trouwdag. Het trouwalbum is voorzien van platliggende pagina’s. De naad komt hiermee te vervallen wat prachtig is om foto’s door te laten lopen over twee pagina’s als het boek open ligt.

De specificaties van het trouwalbum:

 • 40 X 30 cm (A3 formaat en opengeslagen dus 80 cm breed)
 • Leren omslag (bedrukt met jullie foto)
 • Opengeslagen maarliefst 80 centimeter breed
 • Extra zwaar papier (2x 260 grams)
 • Voorzien van 60 pagina’s (30 vellen)
 • Zonder naad & voorzien van doorlopende pagina’s!
 • Mat-/glanslaminaat afwerking

Prijs van het trouwalbum inclusief verzenden: 495 euro

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden voor jullie bijzondere dag te bespreken.