Neem gerust contact met me op over de fotografie.

Mail: contact@merijnroubroeks.nl (of vul onderstaand contactformulier in)
Mobiel: +31 (0) 6 270 774 70

Merijn Roubroeks Fotografie
KVK nummer: 62125214
BTW nummer: NL158578065B01

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Professionele foto’s, fijne communicatie en snelle levering

Werken met Merijn is altijd feest. Voor TinQwise maakte hij de foto’s van ons event over onboarding en offboarding. Professionele foto’s, fijne communicatie en snelle levering, zodat aanwezigen de ochtend na het event direct een mail met fotoverslag in hun inbox hadden. Volgend event vraag ik Merijn weer.

Marleen Garretsen

Merijn vangt het juiste moment in beeld

Foto Wendy Sieger lancering VVV kennisnetwerk
Recentelijk heeft Merijn de fotografie voor de lancering van het Kennisnetwerk Destinatie Nederland en een portret fotografie opdracht voor VVV Nederland uitgevoerd. De mens en de interactie met andere mensen staan centraal in zijn werk: op zoek naar expressie weet hij het het juiste moment in beeld te vangen. Kleurrijk, in contrast, in eenvoud en in kracht.
Wendy Sieger-Kintzen

Prachtige en waardevolle foto’s van deze bijzondere dag

annemargriet en gerben Drenthe

Wij hebben prachtige en waardevolle foto’s overgehouden aan deze speciale dag in Drenthe. Merijn is een rustige fotograaf. Aanwezig op de juiste momenten en onzichtbaar wanneer eventueel gewenst. Een fotograaf met een eigen stijl. Merijn ziet het grotere plaatje maar grijpt ook de prachtige kleine details die juist zo belangrijk zijn in fotografie.

Annemargriet Klaassens-Kock & Gerben Klaassens

Sterk in beeld gebracht, precies waar wij op hoopten

Myrna Lemmen WADADA

Merijn heeft prachtige foto’s gemaakt van de WADADA News for Kids awards 2016 waarbij de feestelijke sfeer en de trots van de winnaars sterk in beeld is gebracht. Dat is precies waar wij op hoopten. Daarnaast vond ik Merijn erg prettig om mee te werken. Hij weet precies hoe hij te werk moet gaan zonder de aanwezigen of het lopende programma te storen. En toen hij zag dat ons team in tijdsnood zat met het klaarmaken van het podium bood hij direct aan om te helpen. Dat was zeer attent. Nogmaals dank Merijn!

Emoties zijn vastgelegd met een oog voor detail

Evita & Kaj Nijmegen

Onze bruiloft is door Merijn op een schitterende manier gefotografeerd in Nijmegen; De verschillende momenten en bijbehorende emoties zijn door hem weten vast te leggen met een geweldig oog voor leuke details. Vanaf de voorbereiding tot en met de ceremonie, wij zijn blij dat onze dag op deze manier door Merijn is vereeuwigd.

Evita Wiegers-Gijsbertse & Kaj Gijsbertse

Fotografie vanuit een visie

Maurits Koelewijn visie

Merijn fotografeert vanuit een visie, dat zie je ook terug in de Liefdescampagne. Dit maakt zijn werk heel persoonlijk en uniek. Er zijn niet veel fotografen die met zoveel persoonlijke aandacht en gedrevenheid hun werk doen. Het resultaat is dan ook elke keer geweldig! Voor mijn romans verzorgde Merijn ook de fotografie, waarbij emotie krachtig tot uiting kwam.

Opdrachtgevers