Evenementen fotografie in alle vormen: of het nu om bedrijfsevenementen, seminars, bijeenkomsten of personeelsfeesten gaat, graag verzorg ik de fotografie.

Met mijn flexibele en professionele aanpak lever ik de juiste foto’s op van het evenement. Indien gewenst houd ik tijdens de fotografie rekening met uw marketing-en communicatie doeleinden.

Wat houdt evenementen fotografie precies in?
Foto’s van een bedrijfsevenement vormen een aandenken voor u als opdrachtgever. Maar ook voor uw gasten of bezoeker van uw evenement. Met mijn fotografie zorg ik voor een visueel visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer ik uw evenement fotografeer, zijn de foto’s op vele manieren te gebruiken. Deel de foto’s tijdens of na afloop van het evenement op social media. Uw bezoeker kan dan het resultaat direct zien op Facebook, Instagram of Twitter. Toon de foto’s op uw website. Of maak van de evenementen foto’s een mooi fotoboek om toe te sturen naar uw klanten of gasten (neem contact met mij op voor de mogelijkheden).

Mijn fotografiestijl en werkwijze
Mijn evenementen reportages hebben een kenmerkende stijl. Emoties spelen de hoofdrol in mijn fotografie. Of dat nu gaat om geconcentreerde, luisterende of lachende gasten van uw evenement of een keynote spreker die met zijn handgebaren het verhaal toelicht. Ik leg het vast. Het gaat er mij om dat oprechte emoties perfect te vangen zijn in het beeld. Het evenement ontaard zich fotografisch in een reportage met een verhaal. Dat is waar ik de hele dag mee bezig ben.
Ik zorg er altijd voor dat ik niet opvallend in de weg loop tijdens een evenement. Toch ben ik altijd aanwezig op het juiste moment op de juiste plaats om de juiste foto te maken.

Kies voor mijn fotografie als:

  • u een impressie wilt van een congres, conferentie of ander zakelijk evenement
  • het enthousiasme van uw medewerkers en de bezoekers in beeld gebracht moet worden
  • u een betrouwbare en professionele fotograaf zoekt voor een scherpe prijs
  • u een helder en professioneel beeld van uw bedrijf wilt uitdragen.

Om alvast een goed beeld te krijgen van de door mij gefotografeerde bedrijfsevenementen en andere evenementen, bekijk dan hier mijn werk voor een sfeerimpressie of neem gerust contact op voor een offerte op maat.