Fotoshoots zijn er voor mensen die gewoon goede foto’s van zichzelf willen hebben.

Wat houdt een fotoshoot precies in?
Bij een fotoshoot maak ik foto’s van een of meer personen in een omgeving naar keuze. We bedenken een locatie. Op kantoor, in de natuur of binnen tijdens een feestje. Er is veel mogelijk! Het kan zijn dat je zelf al een idee hebt wat voor soort foto’s je graag wilt hebben. Een stijl die je in gedachten hebt. Uiteraard houd ik daar rekening mee. Maar als je nog helemaal niet weet welke stijl je leuk vindt, bedenk ik iets moois.

Voor wie is een fotoshoot geschikt?
Voor iedereen die een goede foto van zichzelf nodig heeft. Of groepen zoals families of collega’s die gefotografeerd willen worden. Of het nu om een portretfoto gaat of lifestyle foto’s. Het gaat erom dat jij wordt gefotografeerd op de manier hoe jij de foto’s nodig hebt.

Enkele voorbeelden van een fotoshoot zijn:

  • fotografie op jouw feest zoals een verjaardag, communie, receptie, afstuderen. De positieve energie is er al, nu de foto’s nog! Ik kom ook op je feestje en zorg er voor dat je een mooie herinnering eraan overhoudt met de fotografie ervan.
  • loveshoot: Bij een loveshoot gaan we samen op pad en maak ik foto’s van jullie als koppel. Dat kan zijn omdat je verloofd bent, al getrouwd bent maar nog nooit mooie foto’s hebt laten maken of gewoon omdat je enorm van elkaar houdt!
  • familieportret: Een familieportret is altijd een gezellige aangelegenheid. Soms alleen met volwassenen, soms met kleine kinderen of zelfs baby’s erbij. Hoe dan ook, ik zorg er voor dat jullie er lachend op staan. Locatie is in overleg.
  • (zakelijk) portret van jou (en je collega’s): misschien heb je een geüpdatete foto nodig voor je LinkedIn profiel. Dat is tegenwoordig echt een must! Ik maak de foto voor je.

Mijn fotografiestijl en werkwijze
Het is belangrijk dat je je relaxed voelt zodat er ook de meest prachtige, natuurlijke foto’s worden gemaakt. Ik zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt en geef je tips over je houding op het moment als je dat wil. Mijn fotoshoots hebben een kenmerkende stijl. Emoties spelen de hoofdrol in mijn fotografie. Of dat nu een lach, traan of andere uitdrukking is.
Voor een fotoshoot houd ik van natuurlijk licht. Je zult me niet snel zien flitsen. Natuurlijk licht zorgt ook voor een natuurlijke foto in mijn optiek. Het gaat er mij om dat oprechte emoties voor mij perfect te vangen zijn in het beeld.

Informatie over de tarieven voor jouw gelegenheid kun je specifiek bij me opvragen via de contactpagina.

fotoshoots familie