Op naar het Oosten van het land. Helemaal naar Rolde in de provincie Drenthe om daar fotografisch bij te mogen dragen aan de mooie dag van Annemargriet en Gerben. Het paar woont in Amsterdam vlakbij de mooie Amstel rivier, echter hun roots elders. Plan was dus om de bruiloft in hun ‘plek van vroeger’ te laten plaatsvinden.

Als eerste was ik aanwezig bij Annemargriet, die zat bij de plaatselijke kapper. Samen met haar moeder, die ook aan de coupe werd gemodelleerd. De dag begon hier al goed, de sfeer was erg relaxed vond ik, top dus.
Na de nodige fotografie van de bruid bij kapper en make-up, snelde ik door naar Gerben. Deze rasechte voetballer en voetbalfan (zie foto hieronder met zijn matchende manchetknopen) ontving mij bij het huis van zijn ouders in Grolloo. Daar zorgde ik ervoor dat de huiselijke sfeer even op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Vader hielp zijn zoon bij het rechtzetten van de stropdas en moeder zorgde voor een bakje goede koffie.

Vervolgens de auto in en door naar het ouderlijk huis van Annemargriet. Daar stond de bruid te wachten op haar aanstaande man. Een mooi moment, om deze twee te fotograferen bij de ‘eerste blik’.
Rondom het ouderlijk huis maakte ik foto’s van het bruidspaar. Daarna begaven we ons naar de trouwlocatie waar familie en vrienden zich hadden verzameld.

De ceremonie was klein qua opzet en heel persoonlijk. Je kon goed zien dat de aanwezigen echt betrokken waren van blijdschap bij het bruidspaar. Mooi omdat te fotograferen. Toen de ceremonie aan een einde kwam, werden de gasten uitgenodigd om een grote kar in te stappen, voortgetrokken door twee paarden. We reden samen naar een grote oude schapenschuur, zoals die er genoeg zijn in Drenthe. Op die locatie stonden er nog enkele verassingen te wachten op het bruidspaar door vrienden en familie. Rondom de schapenschuur maakten we ook de familieportretten. Fantastisch zo met de schapen om ons heen!

De dag kwam na een gezellige borrel en veel liefde ten einde bij de trouwlocatie in Drenthe en het paar vertrok onder het licht van sterretjes met de auto het duister in!

Kijk hier verder naar andere gefotografeerde bruiloften.

bruiloften verkleind-23
bruiloften verkleind-25 bruiloften verkleind-22 bruiloften verkleind-24bruiloften verkleind-21 bruiloften verkleind-20 bruiloften verkleind-19