Tijdens deze diversiteits conferentie in de Nationale Opera & Ballet hebben de Amsterdamse culturele instellingen en de gemeente Amsterdam een belangrijke stap gezet in het bereiken van een meer divers samengesteld personeelsbestand, een breed samengesteld publiek en er is nagedacht over een programmering die de diversiteit bevordert.

Met gerenommeerd key-note sprekers als Khalil Gibran Muhammad (Professor of History, Race and Public Policy), Nana Adusei-Poku Applied (Research Professor Cultural Diversity op de Hogeschool Rotterdam) en Alistair Spalding (Artistic Director and Chief Executive van Saddler’s Wells Theatre).

Er waren break-out sessies over o.a. Inclusiviteit in de Top, Unconscious Bias, Inclusieve museale programmering en de Code Culturele Diversiteit in de Praktijk.

De conferentie werd afgesloten door wethouder Ollongren, die intenties en gemaakte afspraken heeft bekrachtigd. De Bij de diversiteits conferentie waren er directies, management en/of HR-medewerkers, maar ook andere genodigden die een bijdrage wilden leveren aan meer diversiteit binnen de culturele sector in Amsterdam.

Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat voor uw event.