In Rijswijk trouwden Daphne en Gijs. Ik ontmoette het paar direct op de trouwlocatie, waar ik hen fotografeerde toen zij arriveerden per rode deux chevaux. Dat was een prachtige aankomst waar zij werden onthaald door een grote groep familie en vrienden.

Daphne werd door haar moeder de zaal in begeleid. Klappende mensen omringden hen en dat zag er wel heel mooi uit. De ceremonie die volgde was mooi opgezet, met een volgepakte zaal en iedereen die aandachtig luisterde naar de woorden van de trouwambtenaar. Ook de kinderen van Daphne en Gijs waren aanwezig bij de plechtigheid hier in Rijswijk . Dat zorgde uiteraard voor de nodige fotogenieke momentjes. Het ja-woord werd gegeven en de felicitaties volgden.

De taart stond op het punt om te worden aangesneden door het bruidspaar. Dat was voor mij als fotograaf misschien nog wel het meest memorabele moment van de dag. Ik nam plaats pal achter de bruidstaart met het bruidspaar voor me en omringd door tientallen kinderen! De kinderen konden niet wachten om allemaal een hapje van de mooi versierde taart te krijgen. Dat kun je wel zien aan de foto’s. Ballonnen versierden de ruimte, er werden enkele speeches gegeven en het glas werd geheven.

Vervolgens liep ik met het bruidspaar en de familie over het landgoed om daar bruidsfoto’s te maken. Het is voor mij als fotograaf altijd leuk om af te tasten hoe vrij het bruidspaar zich opstelt ten aanzien van de fotografie. Zo wierp ik er enkele grappen in om Gijs als bruidegom-model te laten schitteren voor de lens. Het gaat me er om dat de loveshoot behalve een serieuze aangelegenheid ook een relaxte en grappige sfeer met zich meebrengt.

De dag sloot af met mooie oranje-blauwe luchten in Rijswijk. Tijd voor mijn terugrit naar Amsterdam. Bedankt Daphne & Gijs!

Kijk hier verder naar andere gefotografeerde bruiloften.

bruiloft daphne gijs verkleind-12 bruiloft daphne gijs verkleind-2 bruiloft daphne gijs verkleind-11 bruiloft daphne gijs verkleind-3bruiloft daphne gijs verkleind-10 bruiloft daphne gijs bruiloft daphne gijs verkleind-8 bruiloft daphne gijs verkleind-6bruiloft daphne gijs verkleind-7
bruiloft daphne gijs verkleind-5 bruiloft daphne gijs verkleind-4