InVision is een volledig gedistribueerd bedrijf met werknemers in meer dan 20 landen over de hele wereld. Samen hebben zij een missie om gebruikers te helpen elke digitale ervaring op magische wijze te verbeteren.

Ik werd gevraagd om de fotografie te verzorgen voor hun evenement. Het evenement stond in het teken van de lancering van een nieuwe app functionaliteit aan een groot publiek van jonge mensen uit het werkveld. Als snel werd me duidelijk dat ik met een typische ‘silicon valley-achtige organisatie’ te maken had. Erg gaaf! Ze kwamen met een zeer flitsende presentatie over de brug, jawel, bovenin de A’dam Toren. Een betere locatie kun je je praktisch niet wensen in Amsterdam. Het biedt namelijk uitzicht over de stad. En dat gepaard met cocktails, veel goede gesprekken tussen jonge mensen en een dijk van een product presentatie.

Op dit soort momenten geniet ik er enorm van dat ik fotograaf ben om aanwezig te zijn bij deze dingen. En natuurlijk om de beste foto’s af te leveren voor de klant! InVision was blij met mijn werk en gebruikten de beelden om hun aanwezigheid in Amsterdam op al hun social media te verspreiden.

Uiteraard sta ik de volgende keer weer met InVision op een toplocatie. Waar dat gaat worden? Dat laat ik aan hen over, kunnen ze heel goed!

Ook mij op je event? Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat voor je event.