Wat een energiek jong stel; Evita & Kaj. Nijmegen was de plaats waar zij trouwden. Wat een mooie omgeving. We hebben foto’s gemaakt aan de rivier de Waal en in een groen park.

De dag startte thuis, waar Evita visagie kreeg in haar eigen vertrouwde omgeving. Dat was midden in het centrum van Nijmegen. Wat een mooi uitzicht vanuit hun woning! Je keek pal uit op de Petrus Canisiuskerk. Enfin, door met de fotografie. Wat een feest om Evita te fotograferen tijdens de make-up. Haar blauwe ogen knalden er visueel uit op de foto. Vervolgens trok Evita haar jurk aan waarna het wachten was op Kaj.

En ja hoor, niet veel later was de bruidegom er. Het blijft altijd een prachtige verassing als de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. De familie stond erbij en iedereen groette elkaar.

Het was tijd om richting de locatie te rijden om daar de loveshoot met het bruidspaar te doen. Het Valkhofpark leende zich daar uitstekend voor. We begonnen met enkele klassieke foto’s bij de prachtige auto. Al snel kwam de vaart erin en namen we veel foto’s tijdens de parkwandeling. De twee hadden veel lol tijdens de loveshoot, dat is ook wel te zien op de foto’s.

Onderweg naar de volgende foto locatie wist ik het stel nog snel te fotograferen vanuit de auto, toen zij de Waalbrug overstaken. Aangekomen aan de andere zijde van de Waal, stopten we bij een groen natuurgebied, vlakbij de trouwlocatie. Ik zag een dijk wat echt een perfecte locatie was voor lange afstandsfotografie. Zie de resultaten hieronder waar het bruidspaar relatief klein op de foto staat. Persoonlijk houd ik enorm van dat soort beelden, het brengt een bepaald gevoel van eenheid met de omgeving met zich mee.

Het werd tijd om ons naar de trouwlocatie te begeven, want de gasten waren reeds gearriveerd. De ceremonie ging van start. Veel vrienden en familie waren aanwezig om het huwelijk bij te wonen. Een fantastische, liefdevolle dag!

Kijk hier verder naar andere gefotografeerde bruiloften.