Op een mooie voorjaarsdag in Noord-Holland, trouwden Irma & Piet in Medemblik. Dit gebied staat ook wel bekend als West-Friesland. Dit stel is zo blij met elkaar, dat is wel heel goed terug te zien op de foto’s. Het ja-woord werd gegeven in het gemeentehuis. Vervolgens was er een lunch in besloten kring met familie. Daar werd goed gelachen en er werd een mooi cadeau overhandigd aan het bruidspaar.

Met de hele groep maakten we een wandeling door een nabijgelegen park. Daar namen we ook trouwfoto’s. Dat hoefde voor Irma en Piet allemaal niet te officieel of uitgebreid. Zodoende maakte ik spontane en ontspannen foto’s van hen in de omgeving waar zij beiden vandaan komen. Er werden grappen gemaakt en de sfeer was heel aangenaam.
Eenmaal weer op weg, passeerden we een kleurrijk Hollands bloemenveld. Dat was volgens mij wel een hele toffe plek om Irma en Piet bij te fotograferen. Dat hebben we dus gedaan, met de nette kledij over de boerenakker zodat we het unieke beeld konden schieten.

Op naar de borrel locatie. Een gezellige boel zo in Medemblik. Op een gegeven moment besloot Irma’s zus een lied te zingen van Claudia de Breij, met eigen tekst. Het lied was aangepast zodat het ging over Irma en Piet. Dat kwam binnen, een emotionele traan werd weggeveegd door Irma. Een traditioneel moment was daar: het bruidsboeket ging de lucht in. En wel heel toepasselijk mocht Irma’s dochter deze vangen met beide armen!

Een warme dag die werd besloten na een boel gezelligheid en liefde in Medemblik.

Kijk hier verder naar andere gefotografeerde bruiloften.