In Amsterdam ontmoette ik Johanna en Theo. Voorafgaand aan de bruiloft sprak ik ze bij hen thuis. Even kennis maken. Dat doe ik altijd voor een bruiloft. Liefst in persoon of anders telefonisch. In ieder geval is het belangrijk om alle wensen voor de bruiloft door te nemen. De bruiloft van Johanna en Theo zou gaan plaatsvinden op een mooie locatie in Amsterdam. Niet ver van hun eigen huis. Het was wintertijd dus belangrijk om na te denken over het licht dat ik tot mijn beschikking had op deze dag (het zou vroeg donker worden).

De dag startte voor mij als fotograaf bij Theo, die ‘onder handen’ werd genomen bij de kapper. Vervolgens fietste ik door naar Johanna, die in gezelschap van haar dochters genoot van een ontbijt op de trouwlocatie. Dat was een zeer relaxed samenzijn. Johanna en haar dochters gingen alledrie in de make-up en dat leverde mooie foto’s op.

Ik was ook nog bij Theo thuis. Daar trok hij zijn kostuum aan en trof hij de voorbereidingen op zijn manier. Dat was een heel persoonlijke fotoshoot, waarbij ik rondliep om het een en ander in beeld te brengen.

We gingen door naar de trouwlocatie waar Theo Johanna zou zien. Een mooi moment om vast te leggen.
Er volgde de trouwceremonie waar enkele mooie woorden werden gezegd door de buitengewoon trouwambtenaar. Daarna was er een grote borrel met vrienden en familie. Het stel nam heel veel felicitaties in ontvangst in een sfeervolle omgeving.

Na de borrel was er een moment van rust en in de avond was er nog een diner voor de naaste familie en beste vrienden. Daar was ik ook bij als fotograaf. Veel speeches volgden met mooie woorden. Er was een lach en een traan en dat gaf de avond een emotioneel en gelukzalig gevoel.

Kijk hier verder naar andere gefotografeerde bruiloften.

Bruiloft Johanna en Theo-51 Bruiloft Johanna en Theo-435

Bruiloft Johanna en Theo-61Bruiloft Johanna en Theo-74 Bruiloft Johanna en Theo-314 Bruiloft Johanna en Theo-206Bruiloft Johanna en Theo-179 Bruiloft Johanna en Theo-95